Wedstrijden

Het Wedstrijden menu bevat informatie over wedstrijden of trimlopen die door Pallas'67 zelf georganiseerd worden, vaak in samenwerking met naburige atletiekverenigingen. Deze wedstrijden worden hieronder kort beschreven. Voor de wedstrijden die binnenkort georganiseerd worden, is er via het menu meer specifieke informatie te vinden.

Wageningen Track Meetings Een serie instuifwedstrijden die wordt georganiseerd op de prachtige blauwe kunststofbaan in Wageningen. Het gaat om de volgende drie wedstrijden: Spring Festival, Sprint Challenge en Throwers Delight. De wedstrijden worden aangevuld met het Tartlétos Loopgala. De Wageningen Track Meetings staan open voor deelname in de categorieën Junioren A en B, Senioren en Masters. Voor wat de onderdelen betreft ligt het accent steeds iets anders.

BVC-circuit Het BVC-circuit is een competitie die bestaat uit vier wedstrijden die door vijf verenigingen uit de Gelderse Vallei worden georganiseerd. Elk parkoers ligt in een bosrijke heuvelachtige omgeving. Voor de afstanden worden de KNAU-voorschriften gevolgd. sprint01 Scholierenloop De traditionele scholierenloop vindt ieder jaar plaats op een zaterdag in maart.

Clubkampioenschappen In het najaar organiseren Pallas '67 en Tartlétos samen de clubkampioenschappen. Hieraan kunnen alle leden meedoen, ook leden die geen wedstrijdlicentie hebben.

Jeugdwedstrijden Pallas'67 organiseert jaarlijks wedstrijden voor de jeugd, zoals Indoorwedstrijd (in januari), Stedenwedstrijd Pupillen en competitie wedstrijd Junioren. Zie hiervoor het wedstrijdschema op de jeugd-pagina.