Sponsors

Pallas’67 werkt met allerlei organisaties samen. Soms bestaat dit uit kleinere of grotere geldbedragen of sponsoring in natura in ruil voor advertenties. Soms is de samenwerking uitgebreider. Hieronder staan samenwerkingsovereenkomsten beschreven die ook voor individuele atleten van belang kunnen zijn.

Klik hier voor de Sponsorfolder

Klik op de logo's voor meer informatie.

Kleding- en materiaalsponsor

RW_EDE-KUIPERPLEIN_NAW_RGB.jpg

Runnersworld Ede hanteert voor Pallas de volgende korting op schoenen, kleding en overige artikelen (met uitzondering van aanbiedingen en andere kortingsacties):
Trainers & Bestuur 25%
Leden 10% (20% op speciale koopavond*)
*) Runnersworld Ede zal in overleg met Pallas een speciale koopavonden organiseren waarop bovenstaande producten tegen een korting van 20% worden aangeboden voor de leden.

Partners

plataan

Leden van Pallas ’67 kunnen op vertoon van hun pas/lidnummer van de Atletiekunie voor een gereduceerd tarief deelnemen aan een aantal sportactiviteiten en testen bij De Plataan. Meer informatie en/of aanmelden via www.sportcentrumdeplataan.nl onder vermelding van “Pallas-aanbieding".

  • 10-rittenkaart sporten (groepslessen/fitness excl. Milon) €30,- korting: van €129,- voor €99,-.
  • Control Test (inspanningstest voor maximale belasting en persoonlijke trainingszones) €15,- korting: van €74,50 voor €59,50,-
  • Qinematic Scan (3D analyse lichaamshouding, beweegpatroon, fysieke beperkingen) €15,- korting: van €84,50 voor €69,50,-
  • Gezond & Slank (sport- en voedingsprogramma o.b.v. voedingscoach) €50,- korting: van €375,- voor €325,-

Leden van De Plataan kunnen op vertoon van hun pas van De Plataan met korting (€ 50,- i.p.v. € 60,-) deelnemen aan de instaptrainingen die tenminste twee keer per jaar door Pallas worden georganiseerd.

 

logo_mvisio_def

M-Visio is een therapeutisch centrum met een scala aan therapieën, die u weer vitaal in het leven doen staan. U als persoon staat centraal. Een team van deskundige en betrokken medewerkers staat voor u klaar. Zij werken met u toe naar een situatie waarin u geen klachten meer hebt of deze zo min mogelijk ervaart. Daarnaast wordt getracht u weer zo goed mogelijk te laten bewegen, zodat de kans op een nieuwe klacht of blessure zo klein mogelijk wordt.

U kunt bij ons terecht voor

  • fysiotherapie
  • manuele therapie
  • sportfysiotherapie
  • craniosacraal therapie
  • haptotherapie
  • psychologie / psychotherapie

screening (functional movement screen)
Pallas krijgt, ter ondersteuning van de trainers, advies van M-Visio. Tevens kunnen alle leden een gerichte screening krijgen (fms) om inzicht te krijgen in algemene bewegingsvaardigheden. Daarbij worden de grenzen van stabiliteit en lenigheid opgezocht. Algemene bewegingsvaardigheden vormen een belangrijke basis voor sportspecifieke vaardigheden.

 

sl_banner

 

Je kunt Pallas'67 als begunstigde opgeven bij het kopen van een lot in de Vriendenloterij. Met 41 loten en 14 trekkingen per jaar zitten we nu op een opbrengst van ca. €3000 per jaar!

WAK adverteerders

Kinderopvang Wageningen-Sport BSO
Meubelfabriek Crum
Michiel Luttikhuis podotherapeut
NedSpine; Specialisten in rugoperaties
Spaans Restaurant Toledo
Tarthorst 2000 Fysiotherapie & Fysiofit
Van den Hoogen security
Van de Wetering tweewielers
Winkelinrichting webshop
Woudenberg Wijnhandel