Clubkleding

Runnersworld Ede hanteert voor Pallas de volgende korting op schoenen, kleding en overige artikelen (met uitzondering van aanbiedingen en andere kortingsacties):

Trainers & Bestuur 25%
Leden 10% (20% op speciale koopavond*)

*) Runnersworld Ede zal in overleg met Pallas een speciale koopavonden organiseren waarop bovenstaande producten tegen een korting van 20% worden aangeboden voor de leden. 

Pallas '67

Clubkleding Pallas’67

Bij het deelnemen aan officiële (baan)wedstrijden is het verplicht om gekleed te gaan in de officiële kleding van de club. Dit bestaat uit een zwarte broek en een wit singlet of topje met groene band en Pallaslogo. Maar ook op minder officiële gelegenheden of gewoon tijdens het trainen is het leuk om herkenbaar te zijn als lid van Pallas. Daarom hebben we speciale Pallassportkleding, zowel voor jeugd als voor volwassenen.

Groene sportshirts

De groene sportshirtjes en een zwarte variant in de grote mannenmaten zijn nog steeds beschikbaar vanaf maat 164. Bij de mannen zijn maat S en maat XL uitverkocht. Je kunt deze bestellen bij Welmoed Soepboer (0317-416396, avpallas67 at gmail.com ). Ze kosten nu met extra korting €7,50. Vul de machtiging in.

Voor kinderen zijn de shirtjes beschikbaar bij Runnersworld Ede voor €12,50.

Wedstrijdsinglets of -topjes volwassenen

De wedstrijdkleding met oud ontwerp voor de volwassen (hemdjes en topjes) is aanwezig in het clubhuis. Deze kleding is nu afgeprijst van 30 of 40 euro naar 10 euro. Je kunt deze bestellen bij Welmoed Soepboer (0317-416396, avpallas67 at gmail.com). Vul de machtiging in, met €10 en de maat ingevuld.

Voor kinderen en volwassenen is het nieuwe wedstrijdtenue beschikbaar bij Runnersworld Ede voor 24,95 euro voor de hemdjes en 27,50 voor de topjes.

Bij Runnersworld Ede zijn nog een paar softshells aanwezig. Bel de winkel welke maten nog aanwezig zijn.