Instapgroep

Hardlopen voor beginners

Op donderdag 25 augustus 2016 start Pallas'67 met een extra instaptraining hardlopen in Wageningen. Ik doe mee

 

Ontdek hardlopen

Onder leiding van ervaren en deskundige trainers zul je ontdekken dat hardlopen de ideale sport is voor jou. Hardlopen is gezond en ontspannend; je geniet van het buiten zijn, en het is veel gemakkelijker vol te houden dan je denkt. Bovendien heeft onze atletiekvereniging de kennis in huis om je op een verantwoorde en op een prettige wijze te motiveren om aan sport te doen. Ervaring leert dat het in een groep beginnen met hardlopen een zeer goede stimulans is en dat onze instaptrainingen als prettig en doeltreffend worden ervaren.

Wanneer

25 augustus start er bij Pallas 67 op de atletiekbaan op de Bongerd een extra instapgroep. Deze groep heeft als doel de pupkmp09Bergrace By Night te gaan lopen op 14 november. Elke donderdag start deze groep op de atletiekbaan op de Bongerd om 20.00 uur onder deskundige leiding en loopt door tot 14 november. Om goed voorbereid aan de start te komen zijn er in deze periode ook mogelijkheden voor een extra training op een andere dag. Laatste donderdag is er een testloop.

Waar

De trainingen worden gehouden op de blauwe atletiekbaan van sportpark De Bongerd, met uitstapjes naar het Binnenveld, het bos of het arboretum. Na afloop van elke training is er gelegenheid voor koffie.

Voor wie

Voor iedereen die op een gezonde en plezierige wijze wil beginnen met hardlopen. Het doel van de trainingen: iedereen kan na 12 weken 7.5 kilometer hardlopen!!

Kosten

De serie instaptrainingen kost €60,-.

Meer weten

Neem contact op met trainer Arie Cuppen via een bericht naar acuppen2009@hotmail.com

Aanmelden

Meld je hier aan voor de instaptraining.