clubdag

7 oktober 2017 was de Clubdag

Voor 2018 is het programma nog niet bekend

De Clubdag, met baanwedstrijden, familie-estafette, eten en meer, was op 7 oktober!

Overzicht van de 2017 clubdag:

Op zaterdag 7 oktober, vanaf 11:00 uur, heft  de Clubdag plaatsgevonden waarop alle (oud)Palleten onderling de strijd aangaan of gewoon lekker sportief bezig zijn. Voor elke Palleet met aanhang was er aan het eind van de dag tijd voor een gezellige afsluitende maaltijd. Op deze dag zullen Arena en Tartlétos te gast zijn, bovendien zijn vanwege het lustrumjaar ook oud-palleten welkom. Het zal dus een leuke en gezellige dag worden!

Voor de pupillen zal vanaf 13:00 een 'Athletic Champs' wedstrijd plaatsvinden. In teams wordt er tegen elkaar gestreden. Pupillen moeten om 12:15 aanwezig zijn en zich melden bij de groepsleiders.

Voor de oudere jeugd en volwassenen die de baanatletiek prefereren, een meerkamp (=vierkamp): je moet tenminste één werp- en één springonderdeel doen. Je mag maximaal 4 onderdelen doen. Je kunt kiezen uit:

  • Lopen: sprint (60, 80 of 100 m), 150 m, 300 m, 1000 m
  • Werpen: kogel, discus, speer
  • Springen: ver, hoog

Bij de inschrijving op atletiek.nu geef je aan welke onderdelen je meedoet.

De oudere jeugd en volwassenen kunnen daarnaast los een 1000 m lopen.

Er is alleen een prijsuitreiking voor de gelukkige pupillenteams, de overige resultaten worden op het web bekend gemaakt.

De dag wordt afgesloten met een familie-estafette en gezellig eten (vanaf ca. 17:30). Het is nu niet meer mogelijk om in te schrijven voor het eten.

Volg de uitslagen via atletiek.nu: https://www.atletiek.nu/wedstrijd/uitslagen/13958/. Voor pupillen: https://www.atletiek.nu/wedstrijd/uitslagen/16578/.

We kunnen overigens altijd nog een paar extra handen gebruiken voor opbouw en jury! Meld je dan bij de jurycoördinator: juco@pallas67.nl.